Werkwijze

Stap 1

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Geven onafhankelijk en eerlijk advies om zo samen met u, Tot de voor u beste keus te komen welke aan uw Wensen en behoefte voldoet.

Stap 2

Wij gaan met uw wensen opzoek naar de auto die aan het profiel voldoet, raadplegen ons netwerk in binnen en buitenland, kijken op b2b platformen en veiligen en bij andere autobedrijven screenen de auto op schadeverleden, controleren de kilometerstand , screenen de aanbieder, checken de gegeven garantie en voorwaarden, geven hierin advies. zo komen we met een beperkte selectie bij u terug.om van daaruit verder te gaan.

 

Stap 3

We maken een proefrit afspraak. Gaan mee en controleren de auto ter plaatsen of hij is zoals omschreven, daarnaast begeleiden de proefrit.

Stap 4

De beste deal: Mensen baseren dit vaak op prijs, daar dit een makkelijk vergelijk middel is.
Echter is dit slechts 50% van de beste koop is onze mening.
Goede voorwaarden,condititie van de auto, en een auto die aan uw wensen en behoefte voldoet maken u uiteindelijk een meer tevreden auto eigenaar dan een paar honderd euro goedkoper uit zijn.
Omdat wij de markt zeer goed kennen , weten wij als geen ander
Wat hierin mogelijk en reëel is
Ook de inruil kunnen wij voor u verzorgen

Laatste stap

Wij gaan samen met u naar de leverende dealer Kijken of de gemaakte afspraken zijn nagekomen Verzekering, financiering kunnen we ook in begeleiden. Nemen samen de auto door en het genieten kan beginnen Na een +/- een week nemen wij contact met u op om De eventuele vragen te beantwoorden. Maken een notitie in onze agenda een maand voor uw garantie Termijn verloopt om deze aan u te melden.

Nog meer weten?

Wilt u nog meer weten over de diensten die Automakelaar Beentjes & Fox levert? Nog meer weten over een auto die u op het oog heeft, en hoe Automakelaar Beentjes & Fox u hierbij kan helpen?

Klik op de button hieronder. U kunt langskomen, of direct contact met ons opnemen!

Back to top
WhatsApp chat