Over ons

Over Automakelaar Beentjes & Fox

Automakelaar Beentjes eind 2013 opgestart door Tom Beentjes. Tom kreeg steeds vaker de vraag vanuit zijn vrienden en kennissenkring of hij niet mee wou kijken naar een auto die ze gezien hadden. Hierbij bleek de behoefte naar een eerlijk en oprecht advies steeds terugkomen. Nu heeft niet iedereen een Tom of Peter in zijn kennissenkring, welke hier wel behoefte aan hebben. Zo was het idee van Automakelaar Beentjes ontstaan, met aankoop en verkoopbegeleding als kerntaken uw onafhankelijke eerlijke en transparantie autoadviseur die voor u werkt en in uw dienst is. De zolderkamer werd omgebouwd tot kantoor, en Automakelaar Beentjes was geboren. Al snel kwam er behoefte aan meer ruimte en kon Tom verhuizen naar het oude Postkantoor in Castricum hier had hij 700m2 tot zijn beschikking en kon daar ook de Automakelaar consignatie verkoopdienst verder uitrollen. Dit pand werd echter helaas gesloopt en zo verhuisde hij in 2018 vanuit castricum naar Heemskerk. Daar kruiste de wegen van Tom & Peter elkaar. Gesprekken volgde en al snel was het plan om samen verder te gaan onder Fox & Beentjes Automotive. Door de goede klik zelfde manieren van inzicht, zijn grote netwerk en ruime ervaring was er snel een match en het plan om samen door te gaan als Automakelaar Beentjes en Fox en werd er ook de Automotive tak opgezet met de in en verkoop van eigen auto’s welke met name gericht word op elektrische auto’s

 

Onze Filosofie

Met Automakelaar Beentjes en Fox en Fox & Beentjes Automotive. Willen wij een autobedrijf neerzetten met de werkwijze van 2020. Geheel klaar voor de toekomst qua service, werkwijze filosofie. Wij werken samen met u voor u! Of het nu gaat om een auto kopen of verkopen of dat u een auto bij ons koopt Service op maat! Waar voor u de beste optie de standaard is! Beentjes en Fox Automotive het autobedrijf door vrienden aanbevolen.

Tom Beentjes

Tom Beentjes

Oprichter en mede eigenaar van Automakelaar Beentjes & Fox

Vroeger, toen Martin Schilder nog bestond, ben ik in het filiaal te Bakkum begonnen. Een mooie tijd. Met auto’s bezig zijn en ‘stiekem’ auto rijden nog ver voor mijn achttiende verjaardag. Auto’s en ik, het was liefde op het eerste gezicht.

Zoals velen heb ook ik de nodige scholing gedaan, waaronder een technische opleiding, een commercieel opleidingstraject aan de IVA en diverse management studies ondersteunt door werkgevers en importeurs.

Ik heb mijn ervaringen opgedaan op technisch-, commercieel-, management,- en directie-vlak in de autobranche waarin ik momenteel ruim 27 jaar werkzaam ben. Bij diverse merken zoals Rover, Mini, Land Rover, Citroën, VW, Audi, SEAT, Skôda en BMW.

Door de jaren heen heb ik ervaren dat mensen het erg fijn vinden om geholpen te worden bij het aanschaffen van een auto. Of dat nu om een nieuwe auto of gebruikte auto gaat, zowel particulier alsook zakelijk. Men geeft immers veel geld uit aan iets waarbij veel valkuilen te vinden zijn. Zodoende heb ik er voor gekozen mijn kennis te gebruiken om uw leven makkelijker, comfortabeler en zelfs zorgenvrij te maken.

In december 2013 besloot ik dat ik als zelfstandige de wereld een beetje beter kon maken door als eerste officiële onafhankelijke Automakelaar van Nederland te starten. Dat is goed gelukt, al zeg ik het zelf. Na ruim 4,5 jaar hard werken verhuisde ik half 2018 naar een nieuwbouw pand, eind 2018 werd ik verkozen tot ZZP’er van het jaar, per 1 mei 2019 is collega en compagnon Peter er bij en in 2020 gaan wij verhuizen naar een 2x zo’n groot pand…

Peter Fox foto

Peter Fox

Mede eigenaar van Automakelaar Beentjes & Fox.

Op mijn 13de begon ik als autopoetser, liep stage bij Peugeot en ging studeren aan de Iva in Driebergen.

Daarna heb ik mijn werkervaring op gedaan bij een grote Volvo dealer in Noord Holland, bij een BMW dealerschap en bij kwaliteitsmerk Toyota. Bij al deze werkgevers kwam mijn voorliefde voor de gebruikte auto steeds boven drijven en ben ik daarom bij deze bedrijven verantwoordelijk geweest voor de occasion afdeling. Na ruim 17 jaar ervaring in de Autobranche kan ik niet meer ontkennen, auto’s zijn mijn grote passie!

Samen een leuk en mooi bedrijf opbouwen, met blije en tevreden klanten is wat mij elke dag motiveert dat ene stapje extra te doen! Het werken met mensen, met hun eigen unieke eigenschappen gecombineerd met auto’s maken het voor mij een droombaan!

Ik kenmerkt mij door mijn duidelijke en directe manier van communiceren, oprecht en eerlijk. In de ruim 17 jaar dat ik actief ben in de autobranche heb ik een groot netwerk opgebouwd in zowel binnen als buitenland.

Ik woon samen met mijn vriendin, mijn twee oogappels van dochters en hond Flip.

automakelaar beentjes

Meer weten over Automakelaar Beentjes & Fox?

Bent u overtuigd van onze expertise? Wij staan u graag te woord! Geen wachttijden en direct de juiste persoon aan de lijn! Ontdek de mogelijkheden en vind met Automakelaar Beentjes de beste deal!

Back to top
WhatsApp chat