MVO, verduurzamen van uw mobiliteit

MVO door het verduurzamen van uw mobiliteit

Uw auto of zelfs wagenpark is misschien wel van wezenlijk belang voor uw bedrijf. Automakelaar Beentjes & Fox is gespecialiseerd in het verduurzamen van uw mobiliteit!

Elke klant, elk bedrijf, elke mobiliteitsbehoefte en elke uitstraling is anders. De oplossing tot het verduurzamen van uw mobiliteit is dus maatwerk, daar is een specialist voor nodig. Met 25 jaar ervaring in de autobranche treedt Automakelaar Beentjes & Fox op als adviseur en gesprekspartner als het gaat om Maatschappelijk Verantwoorde Mobiliteit. Met als doel het verduurzamen hier van.

Hoe adviseren en verduurzamen wij? We kijken samen kritisch naar uw wagenpark, uw behoefte en bekijken vanuit alle perspectieven hoe wij dit maatschappelijk verantwoord kunnen verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan elektrisch rijden wat op dit moment booming is. U krijgt adviezen die stap voor stap inzicht geven in het duurzaam maken van uw wagenpark, in overeenstemming met uw wensen en voorkeuren. Een verduurzaming van uw wagenpark is nog nooit zo makkelijk en zorgeloos geweest!

Tom Beentjes als gastspreker tijdens een
bijeenkomst over duurzaamheid (MVO)

Omzet verhogen door MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent veel voor de maatschappij maar ook veel voor u en uw bedrijf. Het is goed voor het milieu, goed voor uw imago en het kan zelfs leiden tot meer omzet. Wij helpen u hierbij. We willen vooral focussen op milieubewust rijden; elektrisch rijden.

Waarom elektrisch en niet op waterstof? Onze verkeersinfrastructuur is momenteel beter ingericht op elektrisch rijden dan op waterstof. Zo zijn er bijvoorbeeld landelijk meer laadpunten dan plekken waar u waterstof kunt tanken.

Uw omzet kan door elektrisch rijden verhoogd worden. Zo zijn er steeds meer bedrijven en instellingen die alleen nog zaken doen met ondernemingen die aantoonbaar maatschappelijk verantwoord werken. Uw elektrisch transport verandert dus in een selling point!
Ook steeds meer dorpen en steden maken van hun centrum een milieuzone. Daar mag u nu al niet meer met uw fossiele brandstofauto rijden waardoor u niet in aanmerking komt voor die begeerde opdracht.

Hoe eerder u overstapt hoe meer u van de voordelen kunt genieten.

De voordelen van MVO

De belangrijkste mogelijke voordelen voor u op een rijtje.

 • U creëert een reële kans op omzetstijging
 • Een forse besparing op brandstofkosten
 • Vrijstelling motorrijtuigenbelasting t/m 2020
 • Lage bijtelling bij privé gebruik (zelfs tot 4%)
 • Subsidiemogelijkheden bij aanschaf (lokaal en regionaal, ook de laadpaal)
 • MIA regeling, u mag versneld afschrijven tot 36% over maximaal € 50k (ook laadpaal)
 • Bij aanschaf betaalt u geen BPM (invoerbelasting)
 • Een elektrische auto is beter voor het milieu
 • Stil. Een Elektrische auto rijdt geluidsarm en dus comfortabel.
 • Een milieu-bewuste uitstraling op zakelijk niveau, het zogenaamde MVO
 • Er komen steeds meer laadpalen en snellaadpalen
 • Financial leasen is aantrekkelijk, weet u waarom?
  • U behoudt uw werkkapitaal
  • En u geniet van de lage rentestand
 • Geen wegenbelasting tot en met 2020
 • Lage onderhoudskosten wegens weinig slijtagedelen in de auto

Meer info over MVO bij Automakelaar Beentjes en Fox?

Meer informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen of wilt u gewoon meer weten over Automakelaar Beentjes & Fox? Dat kan! Voor vragen kunt u terecht bij contact. We geven u graag antwoorden op vragen die gaan over verduurzamen van een wagenpark of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast staan we u ook graag te woord bij vragen over een mogelijke aankoop van een auto of een mogelijke verkoop van een auto. Automakelaar Beentjes is dé specialist die u moet hebben!

automakelaar

Meer weten over Automakelaar Beentjes & Fox?

Bent u overtuigd van onze expertise? Wij staan u graag te woord! Geen wachttijden en direct de juiste persoon aan de lijn! Ontdek de mogelijkheden en vind met Automakelaar Beentjes de beste deal!

Back to top
WhatsApp chat