Welkom bij Automakelaar Beentjes & Fox

Koopt u een huis, dan schakelt u een makelaar in. Maar waarom doet u dat niet bij de aanschaf van een auto? Waarschijnlijk omdat u wel verstand heeft van auto’s. Maar is verstand hebben van auto’s het zelfde als auto’s leuk vinden? Dat is de vraag waar wij een oplossing bieden. Hier zijn uw automakelaars! Uw automakelaars vinden auto’s namelijk geweldig en wij hebben er ook nog eens verstand van! Is dat niet win-win?

Automakelaar Beentjes & Fox is Nederlands eerste onafhankelijk automakelaar. Als auto-specialist met ruim 27 jaar ervaring weten wij zeker dat wij u écht kunnen helpen, ontzorgen zelfs! Automakelaar zijn is namelijk een vak, dat doe je er niet eventjes bij. Jarenlange ervaring is een pré, een goede staat van dienst en de wil om ouderwetse service te bieden moeten diep geworteld zitten. En dat zit het.

Wij werken als auto-aankoopmakelaar maar ook als auto-verkoopmakelaar. Zowel voor de particuliere alsook voor de zakelijke markt. Een veelzijdige automakelaar dus! Door de jaren heen is veel ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland, daarom weten wij zeker dat wij u kunnen helpen. En goed ook! Meer weten? Laat uw automakelaars u adviseren!

automakelaar beentjes

De beste deal, gegarandeerd!

Als u een auto koopt, wilt u zo veel mogelijk auto voor zo weinig mogelijk geld. Een auto van € 20.000,- voor € 18.000,- kopen willen we allemaal wel, maar vergeet niet: goedkoop is duurkoop. Zéker als het om auto’s gaat! En toch garandeert Automakelaar Beentjes & Fox u de beste deal. Hoe dat kan? Uw Automakelaars staan te trappelen om het uit te leggen!

Om de beste deal voor u te verzorgen screenen wij als Automakelaar o.a. de staat van de auto, de onderhoudshistorie, km-stand en schadeverleden. Maar ook de betrouwbaarheid van de leverende autodealer, is de klant daar welkom, wordt de klant daar goed geholpen en hoe het zit met de garantievoorwaarden. Is dat allemaal goed? Dan komen de financiën aan bod. Uiteraard moet dat ook goed zijn. Goed betekent reëel, niet goedkoop. Nogmaals, goedkoop is duurkoop. Goedkoop bestaat namelijk niet in de autobranche, maar er bestaat wel de beste deal! Automakelaar Beentjes & Fox helpt u hier natuurlijk bij!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten die Automakelaar Beentjes & Fox levert? Meer weten over een auto die u op het oog heeft, en hoe Automakelaar Beentjes & Fox u hierbij kan helpen?

Klik op de button hieronder, daar geven wij u meer inzicht in wat wij u te bieden hebben en wat u van ons kunt verwachten.

We zijn er voor u. Kom langs, of neem contact met ons op!

Back to top
WhatsApp chat