Automakelaar Beentjes & Fox werkt voor u!

Wat doet Automakelaar Beentjes & Fox voor u? Als automakelaar treden wij op als aankoopmakelaar maar ook als verkoopmakelaar, voor zowel particuliere- alsook zakelijke klanten.

Aankoop automakelaar

Net als een huizenmakelaar helpt Automakelaar Beentjes & Fox u van a tot z in het traject van een auto kopen. De automakelaar gaat dus samen met u aan de slag om de beste deal te vinden. Uw wensen, de financiën, kilometrage per jaar, uw oude auto inruilen etc., alles komt aan bod. Uw Automakelaar gaat vervolgens op zoek naar een passende auto waarbij schadehistorie, onderhoudshistorie, staat van de auto, prijs en garantievoorwaarden worden gescreend. Zelfs de leverende autodealer wordt volledig doorgelicht. Alleen de beste auto, die zowel op persoonlijk, financieel alsook op technisch vlak het beste is, wordt aan u geleverd.

Aankoop Automakelaar Beentjes

Verkoop-Automakelaar

Als u van uw auto af wilt, dan bent u bij Automakelaar Beentjes & Fox ook aan het juiste adres. U wilt uw auto van de hand doen, het liefst zelf verkopen zodat u er het meeste geld voor kunt krijgen, toch zonder de rompslomp van adverteren, vervelende berichten en telefoontjes van potentiële kopers, onderhandelingen enzovoorts. Dat nemen wij u graag uit handen voor een vast vooraf vastgesteld bedrag. Alles loopt in goed overleg met u, u bent dus overal bij betrokken zonder er ook maar één vinger aan uit te hoeven steken. Comfortabel en trefzeker.

Door de 25 jaren ervaring kan Automakelaar Beentjes & Fox als de beste adverteren, op zo’n 13 online occasion-portals. Professionele foto’s, perfect gepositioneerd, aansprekende en enthousiasmerende advertentietekst, 7-dagen per week bereikbaarheid op de advertenties, afspreken met potentiële kopers tot in de avonden en rechtstreekse financiële afhandeling tussen de koper en u. Voordat u het weet is de auto al verkocht en staat het geld op uw rekening, lekker makkelijk.

MVO, verduurzamen van uw mobiliteit

Als Automakelaar is Beentjes & Fox enorm geïnteresseerd in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) middels duurzame mobiliteit. Het is een markt die razendsnel in beweging is en oprukt naar de voorgrond. Het zal dan ook niet lang duren voordat het merendeel van de automobilisten in elektrische auto’s of in auto’s op waterstof rijdt.

Met name voor de zakelijke markt is het nu interessant. Naast milieuvriendelijk is het ook financieel- en fiscaal-vriendelijk. U laat uw werknemers, uw klanten, medeondernemers en aan uw omgeving zien dat u milieubewust en vooruitstrevend bent. U durft te investeren in de toekomst!

Ogenschijnlijke redenen om het niet te doen zijn er ook. Het is zogenaamd lastig, hoe zit het met actieradius, laadpaaldekking, fiscale regels, subsidies etc. etc. Automakelaar Beentjes kan de nadelen nuanceren, het valt namelijk best mee als u weet hoe het echt in elkaar steekt.

Door de hoge mate van interesse, ervaring in het auto-vak en door het begeleiden van klanten in het verduurzamen van hun mobiliteit heeft Automakelaar Beentjes een specialisatie ontwikkeld. Of het nu gaat om één auto of vele auto’s, aan Beentjes heeft u een gepassioneerd en volwaardige gesprekspartner.

Meer weten over Automakelaar Beentjes & Fox?

Bent u overtuigd van onze expertise? Wij staan u graag te woord! Geen wachttijden en direct de juiste persoon aan de lijn! Ontdek de mogelijkheden en vind met Automakelaar Beentjes de beste deal!

Back to top
WhatsApp chat