Blog

Latest Industry News

De touwtjes uit handen geven?

  • Blog
  • Reacties uitgeschakeld voor De touwtjes uit handen geven?
Automakelaar Beentjes, Auto kopen, Auto verkopen, Castricum, Noord Holland

Ontzorgen, een “nieuw” werkwoord dat met rasse schreden zijn intreden deed omstreeks 2012. Het gebruik van het werkwoord ontzorgen is als een olievlek op het water uitgedijd. Bijna elk dienstverlenend persoon en bedrijf gebruikt het woord, zo ook Automakelaar Beentjes. Maar wat betekent het eigenlijk?

Iemand ontzorgen is niet veel meer dan iemand van zijn/haar sores ontlasten. Iemand de zorgen wegnemen. De zin van ontzorgen is dat iemand of een instelling uw zaken regelt, obstakels wegneemt, de juiste informatie geeft en u vooral goed begeleid gedurende dat proces.

Dat is nogal wat! Want, wanneer kunt u zich laten ontzorgen?

Laat u zich ontzorgen dan laat u namelijk de touwtjes vieren en legt u uw vertrouwen bij een ander in de handen. Die persoon of instelling moet dan wel over grote professionaliteit beschikken. Die persoon moet dan, zoals ik dat noem, vak-volwassen zijn. Een volwassen persoon in zijn/haar vakgebied met een breed scala aan branche-ervaring.

Ondersteund door 25 jaar branche-ervaring zorgt Automakelaar Beentjes er voor dat het wegnemen van zorgen, ontzorgen dus, gedegen gebeurt. Onder andere vakkennis, productkennis, kennis van klantbehandeling, kennis van de markt en heldere communicatie dragen bij aan kwaliteit en vertrouwen. Zo weet u zeker dat u de touwtjes kunt laten vieren. Of nóg mooier, los laten zelfs.

Wees gerust en laat ons u goed begeleiden en uw zorgen wegnemen!

Hartelijke groet,
Tom Beentjes

Back to top
WhatsApp chat